Saturday, May 18, 2024
No menu items!
HomeΕιδήσειςΑντιδράσεις στα Social Media για Άδωνι Γεωργιάδη

Αντιδράσεις στα Social Media για Άδωνι Γεωργιάδη

Μετά την ανακοίνωση του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη πως βρέθηκε σε βάπτιση με ειδική άδεια βαπτίσεως ακολούθησαν σχόλια από πολίτες στα σχόλια αναρτήσεων του κύριου Γεωργιάδη.

 

 

Η απάντηση που έδωσε για τέτοιες αντιδράσεις ο Υπουργός ανάπτυξης ήρθε στο Twitter ενώ πολίτες αλλά και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για ειδικές άδειες μόνο στην κυβέρνηση και ποτέ στους πολίτες ενώ ο Υπουργός ανέφερε πως ο κάθε πολίτης μπορεί να κάνει το ίδιο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Εδώ οφείλουμε να πούμε πως όχι μια αλλά ούτε δύο πολλές φορές σε αυτό το διάστημα του εγκλεισμού προς όφελος της δημόσιας υγείας είδαμε παραβιάσεις μέτρων από στελέχη κομμάτων όχι μόνο της κυβέρνησης ενώ δύο φορές ξένες εφημερίδες και μεγάλα Site ειδήσεων ανέφεραν για παραβιάσεις μέτρων από τον πρωθυπουργό της χώρας.

Θέμα έγιναν και οι πορείες στους δρόμους σε ένα διάστημα που η προστασία της δημόσιας υγείας είναι το βασικότερο για όλους μας, εδώ να πούμε πως οι πορείες ήταν κάτι το αναμενόμενο όταν η κυβέρνηση αποφασίζει για τους πολίτες χωρίς τους πολίτες.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter:

Αντιδράσεις στα Social Media για Άδωνι Γεωργιάδη

 

See also  Έλληνας πιλότος F-16 δείχνει γιατί είναι οι καλύτεροι στο ΝΑΤΟ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!