Monday, May 20, 2024
No menu items!
HomeΕιδήσειςΑποκάλυψη: Περισσότερα από 100 κιλά ναρκωτικών κατασχέθηκαν από πιτσαρία

Αποκάλυψη: Περισσότερα από 100 κιλά ναρκωτικών κατασχέθηκαν από πιτσαρία

Η αστυνομία ανακοίνωσε την εξάρθρωση ενός περίπλοκου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε από μια πιτσαρία στο Μπρονξ, ακριβώς απέναντι από ένα δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με τις αρχές, κατασχέθηκαν πάνω από 100 κιλά ύποπτης κοκαΐνης, κρακ κοκαΐνης, φαιντανύλης, ηρωίνης και οξυκωδόνης, με εκτιμώμενη αξία 4 εκατομμυρίων δολαρίων, από την πιτσαρία Mexzzarella Pizza την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πιτσαρία βρίσκεται στη λεωφόρο Soundview Avenue, απέναντι από το δημοτικό σχολείο P.S. 69. Τη Δευτέρα, οι αρχές ανακοίνωσαν τις συλλήψεις των Gaudencio Rosendo Perez, Zulema Cardenas Espinoza και Alexander Samboy.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου, όταν πράκτορες και αστυνομικοί είδαν τον Perez και την Espinoza να βγάζουν μια βαριά τσάντα για ψώνια από ένα αυτοκίνητο και να εισέρχονται στην πιτσαρία.

Λιγότερο από δύο ώρες αργότερα, οι ομάδες παρακολούθησης είδαν τον Samboy να φέρει ένα ελαφρύ και άδειο σακίδιο και να εισέρχεται στην πιτσαρία. Λίγο αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τον είδαν να βγαίνει από το κατάστημα, αλλά αυτή τη φορά το σακίδιό του φαινόταν βαρύ.

Λίγα λεπτά αργότερα, το όχημα του Samboy ακινητοποιήθηκε και η αστυνομία ανακάλυψε πέντε κιλά ύποπτης κοκαΐνης.

Αργότερα, οι αρχές συνέλαβαν τους Perez και Espinoza, και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στην πιτσαρία Mexzzarella Pizza. Εκεί βρήκαν 42 κιλά ύποπτης κοκαΐνης, ένα κιλό ηρωίνης/φαιντανύλης, 1.000 γυάλινους φακέλους που περιείχαν ύποπτη οξυκωδόνη και φαιντανύλη, μεγάλες πέτρες κοκαΐνης, μια πρέσα κιλών και περίπου 40.000 δολάρια από το υπόγειο.

Συνοψίζοντας, η αστυνομία ανέφερε την εξάρθρωση ενός δικτύου διακίνησης ναρκωτικών που λειτουργούσε από την πιτσαρία Mexzzarella Pizza στο Μπρονξ, κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και συλλήψεις τριών ύποπτων ατόμων.

See also  ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ! ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΙΛ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!