Monday, May 20, 2024
No menu items!
HomeΕιδήσειςΚέρκυρα: Περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας

Κέρκυρα: Περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας

 

 

Τα προβλήματα με την αστυνομία στην Κέρκυρα είναι γνωστά στο νησί και δεν είναι κάτι καινούργιο όπως μας αναφέρουν πολίτες κάθε ηλικίας. Τα τελευταία 4 χρόνια οι σκηνές με αστυνομικούς να γράφουν πολίτες για κανέναν λόγο έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

Πολίτης μας αναφέρει: Έχοντας στείλει κανονικά το μήνυμα για την μετακίνηση σταμάτησε σε έλεγχο αστυνομικών, οι αστυνομικοί είχαν ειρωνικό ύφος (πράγμα που αναφέρουν και άλλοι πολίτες) και μάλιστα είπαν πως έχουν επιβάλει 30 πρόστιμα την ημέρα εκείνη και πως θα συνεχίσουν κανονικά να κόβουν πρόστιμα. Το πρόστιμο φυσικά και έγινε πράξη αφού ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει την πράξη του αστυνομικού που χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επέβαλε με το έτσι θέλω το πρόστιμο (300 ευρώ). Γράφουμε πως δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα διότι όλος ο κόσμος γνωρίζει πως η αστυνομία στην Ελλάδα δεν δέχεται από κανέναν να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η ερώτηση που υπάρχει από εμάς είναι η εξής: Έως πότε οι πολίτες θα φοβούνται την αστυνομία και έως πότε η αστυνομία στην Ελλάδα θα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο; θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε το πρόβλημα και να βρεθεί μια άμεση λύση στο πρόβλημα που εδώ και έναν χρόνο έχει αυξηθεί πολύ.
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί ένας άνθρωπος να μιλήσει γιατί φοβάται, δεν είναι δυνατόν οι αστυνομικοί με αυτή την συμπεριφορά να είναι ακόμα εν ενεργεία.

Τα άτομα που μίλησαν σε εμάς είχαν την ανάγκη να τα πουν κάπου, είχαν την ανάγκη να μιλήσουν διότι αδικήθηκαν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό.Είχαν την ανάγκη να αναδείξουν ένα περιστατικό. Ελπίζουμε πως το περιστατικό δεν θα θαφτεί όπως και όλα τα προηγούμενα που έχουν γίνει. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα αρχίσει να μιλά και πως επιτέλους μια κυβέρνηση να κάνει κάτι.

See also  Ειδικές Επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας των Ανηλίκων

Update: Το μήνυμα υπήρχε κανονικά, ο αστυνομικός πέρασε το πρόστιμο σαν να μην υπάρχει μήνυμα μετακίνησης. Ο κωδικός του μηνύματος ήταν το 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!