Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΚέρκυρα: Παραλία Porto Timoni μαγεύει τους τουρίστες

Κέρκυρα: Παραλία Porto Timoni μαγεύει τους τουρίστες

 

 

Η απομακρυσμένη παραλία Πόρτο Τιμόνι έχει γίνει μια από τις παραλίες της Κέρκυρας που πρωταγωνιστεί στα Social Media Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη παραλία σου βγάζει πολύ καλή ενέργεια λόγο του σημείου καθώς όπως αναφέραμε είναι απομακρυσμένη. Όμως και το να την βλέπεις από ψηλά σου δείχνει τι μπορεί να καταφέρει η φύση χωρίς την βοήθεια του ανθρώπου. 

 

Πως είναι προσβάσιμη η παραλία Πόρτο Τιμόνι; 


Υπάρχουν 2 τρόποι για να φτάσει κάποιος στην παραλία, η πρώτη μέθοδος απαιτεί βάρκα και η εμπειρία είναι μοναδική, αν όμως δεν θέλετε να μπείτε στην διαδικασία της ενοικίασης βάρκας τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς η Παραλία είναι προσβάσιμη και από στεριά. Η πρόσβαση από στεριά γίνεται από ένα βραχώδες μονοπάτι. 

 

Δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην Παραλία Πόρτο Τιμόνι

 

Η παραλία Πόρτο Τιμόνι μπορεί να προσφέρει πραγματικά αμέτρητες εμπειρίες σε ανθρώπους που τους αρέσει η κατάδυση με τα κρυστάλλινα νερά που διαθέτει η παραλία. Ενώ ακόμα και η διαδικασία του να φτάσει κανείς στο σημείο είναι από μόνο του μια πολύ ωραία διαδικασία. 

 

Σε ποια περιοχή της Κέρκυρας βρίσκετε η παραλία; 


Η παραλία βρίσκεται κάτω από το μικρό χωριό Αφιώνας και κοντά στον Άγιο Γεώργιο Πάγων. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μια πολύ όμορφη πεζοπορία έως την παραλία. 


Η παραλία Πόρτο Τιμόνι αποτελεί μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κέρκυρας και η εμπειρία σας εκεί θα είναι μοναδική. Ουσιαστικά είναι δύο παραλίες και όχι μια, λέγεται μάλιστα πως στην συγκεκριμένη παραλία ο Οδυσσέας συνάντησε κρυφά την Ναυσικά.
Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε πως η παραλία είναι ανοργάνωτη και πως μαζί σας θα πρέπει να έχετε όλα τα απαραίτητα.

See also  Έλληνας πιλότος F-16 δείχνει γιατί είναι οι καλύτεροι στο ΝΑΤΟ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!