Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΓνώμεςΣκάνδαλα το ένα μετά το άλλο βγαίνουν στο φως

Σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο βγαίνουν στο φως

 

 


Τα τελευταία χρόνια πηγαίνουμε σαν χώρα από το κακό στο χειρότερο αν κρίνουμε με βάση όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα, βγαίνουν στην δημοσιότητα αφού πρώτα τα έχει δει ο κόσμος στο διαδίκτυο μιας και πλέον η τηλεόραση δεν είναι λύση για την ενημέρωση, από πειραγμένες φωτογραφίες μέχρι κομμένα βίντεο η λίστα δεν τελειώνει. 

Δύο χρόνια τώρα ο Ελληνικός λαός έχει ακούσει πολλά και έχει δει περισσότερα, έχει αντέξει πολλά και έχει να αντέξει άλλα τόσα. Δυστυχώς όμως θέλουμε και τα παθαίνουμε μιας και οι άνθρωποι που έφεραν και συνεχίζουν να φέρνουν σε δύσκολη κατάσταση την Ελλάδα συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους χωρίς να επηρεάζονται από τίποτα απολύτως.

Ακόμα και σήμερα που το έγκλημα καλπάζει βλέπουμε πως κανενός η θέση δεν έχει ενοχληθεί, δημοσιογράφοι μπαίνουν σε υπουργεία, απειλούν, φωνάζουν στην τηλεόραση σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους, κουνάνε το δάχτυλο σε πολίτες. Αυτή είναι η κατάσταση της Ελλάδας και είναι μόνο ορισμένα από όλα όσα έχουν γίνει, έχουμε φτάσει στο απροχώρητο και η όλη ιστορία θα πρέπει να τελειώσει άμεσα.

Πλέον δεν μπορεί κανένας να πει την άποψη του χωρίς να φοβάται για την ζωή του, σε τέτοιο σημείο έχουν φτάσει τα πράγματα στην Ελλάδα και είναι ντροπή.

Θα πρέπει να μπει ένα φρένο άμεσα. 

Επίσης ένα ακόμη ζήτημα που πάει φυσικά πακέτο με πολλά άλλα είναι το θέμα με τα μέσα ενημέρωσης που για κάποιον άγνωστο λόγο θεωρούν πως ο κόσμος δεν διαβάζει κάτι άλλο η δεν βλέπει κάτι άλλο πέρα από αυτά. Ενημέρωση υπάρχει και σίγουρα μετά από όλα αυτά που έχουν παίξει στα κανάλια και τα “χαρτάκια” σε πόρτες κτλ λίγοι άνθρωποι υπάρχουν που να το θεωρούν ενημέρωση.

See also  Κέρκυρα: Χαμός ανάμεσα σε Υδραίου και Πουλημένο

Τέλος στην όλη ιστορία είναι εύκολο να ρίχνουμε το βάρος σε όσους “φαίνονται” για να κρατάν ορισμένοι την όποια θέση μπορεί να έχουν.

Τελικό ερώτημα: Για πόσο θα συμβαίνουν αυτά;

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!