Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeLifestyleΠώς να ψηλώσω; Ασκήσεις για να ψηλώσεις (+tips)

Πώς να ψηλώσω; Ασκήσεις για να ψηλώσεις (+tips)

 

Το να θέλει ένας άνθρωπος λίγο περισσότερο ύψος δεν είναι κακό και ακόμα καλύτερα αν μπορείς να γνωρίζεις τι είναι αυτό που θα σου το προσφέρει με φυσικό τρόπο. Πως λοιπόν μπορείς να ψηλώσεις; και τι ασκήσεις μπορείς να κάνεις για να ψηλώσεις;

Αρχικά να ξεκινήσουμε με τον ύπνο. Είναι το ποιο βασικό από όλα γιατί πολύ απλά αν δεν αφήνεις το σώμα σου να ξεκουραστεί δεν μπορεί και να ανταπεξέλθει σωστά.

Νερό, το αμέσως επόμενο είναι το νερό και ναι μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά θα πρέπει να καταλάβεις πως για να λειτουργεί το σώμα σου στο έπακρο θα πρέπει να το φροντίζεις.

Κάνε ασκήσεις στο μονόζυγο. Δεν χρειάζεται να πιεστείς ούτε να κάνεις επαναλήψεις μέχρι να κουραστείς. Φτάνει μόνο να αφήνεις το σώμα σου ελεύθερο.

Αν κάνεις δουλεία γραφείου θα γνωρίζεις φυσικά από το αίσθημα της κοφτής ανάσας και από το γεγονός του ότι πολύ συχνά σίγουρα πιάνεις τον εαυτό σου να καμπουριάζει, για αυτό πάντα μέσα στο διάστημα που είσαι στο γραφείο σου θα πρέπει τουλάχιστον ανά μια ώρα να σηκώνεσαι να παίρνεις βαθιές αναπνοές και να κρατάς τον κορμό σου ίσιο.

Τέλος αν θέλεις να ψηλώσεις θα πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου και να φτιάχνεις την στάση του σώματος σου καθημερινά. Με συνεχή δουλειά θα αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

See also  Κατακτώντας την Τέχνη της Δημόσιας Ομιλίας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!