Monday, May 20, 2024
No menu items!
HomeΕιδήσειςΑκόμα μία δολοφονία...Ο κόσμος απαιτεί προστασία

Ακόμα μία δολοφονία…Ο κόσμος απαιτεί προστασία

 

 

Η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη με τον κόσμο να είναι φανερά ενοχλημένος από την στάση που κρατά αστυνομία και αρμόδιοι. 2021 φτάσαμε και βλέπουμε πλέον σε καθημερινή βάση δολοφονίες και τραγικές καταστάσεις να συμβαίνουν σε μια ευρωπαϊκή χώρα (όχι ότι εκτός ΕΕ είναι φυσιολογικό). Εκτός από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και που θα συνεχίσει για αρκετά χρόνια μετά από λάθος χειρισμούς που έγιναν έχουμε και έξαρση της εγκληματικότητας με τους πολίτες να δηλώνουν πως όχι μόνο ασφαλείς δεν νιώθουν αλλά πως φοβούνται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο. 

Το ερώτημα μας είναι πως γίνεται μια χώρα σαν την Ελλάδα που υπάρχει τόση αστυνόμευση και τόσα νέα μέσα για τους αστυνομικούς να επικρατεί αυτό το χάος; πως γίνεται να μην μπορούν να προστατεύσουν τους πολίτες; τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να μπει επιτέλους μια τάξη σε αυτή την ιστορία; νοιάζεται κανείς άραγε για την κατάσταση στην Ελλάδα η για ακόμη μια φορά το μπαλάκι θα πέσει στους πολίτες;.

Οι αστυνομικοί αυτή την στιγμή που βρίσκονται; που είναι η αστυνομία που εδώ και τόσο καιρό “έκοβε” πρόστιμα για μάσκες; που είναι τώρα που ήρθε η ώρα να κάνουν την δουλειά τους δηλαδή να προστατεύουν τους πολίτες αυτής της χώρας;

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ακούμε τους υπεύθυνους να μιλούν για νομοσχέδια που στόχο έχουν την προστασία. Ποια προστασία δεν μας λένε όμως, γιατί το να βάζεις αστυνομία πχ σε ένα πανεπιστήμιο ενώ στο δρόμο γίνεται χαμός δεν φαίνεται και δεν είναι λογικό.

Τέλος, προς θεού επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει το θέμα με την αποποίηση ευθυνών από τους ανθρώπους που είναι αποκλείστηκα δική τους ευθύνη.

See also  Κέρκυρα: Σπάνε Τζάμια αυτοκινήτων για Κλοπές στις Αλυκές

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!