Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΚέρκυρα: Τα πρώτα μπάνια έχουν αρχίσει...και τα προβλήματα επίσης

Κέρκυρα: Τα πρώτα μπάνια έχουν αρχίσει…και τα προβλήματα επίσης

 

 

Τα πρώτα μπάνια ξεκινούν πολίτες και τουρίστες της Κέρκυρας, ο καιρός είναι καλός και η ψυχολογία έχει αρχίσει να αλλάζει μέρα με την μέρα. Αισιοδοξία υπάρχει αλλά σε λογικά πλαίσια μιας και πλέον αρκετοί κλάδοι είναι που μόνο ασφάλεια δεν νιώθουν.

Πολλοί επιχειρηματίες στην Κέρκυρα δηλώνουν πως εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθούν να βρουν λύσεις σε ζητήματα που απαιτούν προσοχή, από πάρκινγκ έως καθαρισμούς σε πολλά σημεία της Κέρκυρας. Το θέμα είναι όμως πως ακόμη μια σεζόν έρχεται και φαίνεται από τώρα πως θα είναι δύσκολη. Τα προβλήματα υπάρχουν και είναι πολλά, είναι πολλά και είναι εκεί για να δείξουν πως τίποτα δεν έχει πραγματικά αλλάξει. Όμως για πόσα χρόνια ακόμη θα κρύβουμε τα προβλήματα;

Σε γενικές γραμμές όπως μας μεταφέρουν επιχειρηματίες και πολίτες της Κέρκυρας το κλίμα είναι βαρύ και τα μαγαζιά άδεια, ένα πολύ βασικό ρόλο έπαιξε το γεγονός του Πάσχα με εικόνες που είδε όλος ο κόσμος από εξωτερικό και Ελλάδα. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα μιας και πλέον όσοι ήθελαν να ταξιδέψουν το σκέφτονται διαφορετικά έπειτα από τις εικόνες που βγήκαν στην δημοσιότητα.

Όπως και να έχει όμως οι παραλίες της Κέρκυρας δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου νησιού και η χαλάρωση που θα έχει όποιος ταξιδιώτης περάσει από εδώ σίγουρα θα του προσφέρει μοναδικά συναισθήματα και εμπειρίες.

 

See also  Ανέβηκε η θερμοκρασία - Καλός καιρός Καλή διάθεση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!