Friday, May 3, 2024
No menu items!
HomeΕιδήσειςΣτη Συρία, τα τουρκικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον μιας πετρελαιοπηγής σε περιοχή...

Στη Συρία, τα τουρκικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον μιας πετρελαιοπηγής σε περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Αμερικανών

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών, ο τούρκος Υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στην κατάρριψη του τουρκικού drone και εξέφρασε την απόφαση της Τουρκίας να συνεχίσει τις επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατίας. Σήμερα, αυτή η απόφαση επιβεβαιώθηκε με τον βομβαρδισμό μιας πετρελαιοπηγής στη Βόρεια Συρία, η οποία βρίσκεται σε περιοχή υπό τον έλεγχο των Αμερικανών.


Φαίνεται ότι η πολιτική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραμένει αμετάβλητη όσον αφορά τη Συρία και, ειδικότερα, την αντιμετώπιση των κουρδικών δυνάμεων.

Ακόμα και όταν οι κουρδικές δυνάμεις βρίσκονται υπό αμερικανική εποπτεία, η κατάρριψη του τουρκικού drone φαίνεται να μην έχει επηρεάσει τον τουρκικό σχεδιασμό.

Σημειώνουμε ότι ένα τουρκικό αεροσκάφος αναγνώρισης UAV Anka S (ή ΑΝΚΑ-2), το οποίο επιχειρεί τακτικά πάνω από τα ελληνικά νησιά, καταρρίφθηκε στη Συρία υπό ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αρχικά, πηγές ανέφεραν ότι καταρρίφθηκε από βλήμα φορητού αντιαεροπορικού όπλου από μέλη του PKK, αλλά τελικά φαίνεται ότι καταρρίφθηκε από αμερικανικό F-16.

See also  ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΚΤΑΚΤΟ! θύμα ξυλοδαρμού μία 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!