Saturday, May 4, 2024
No menu items!
HomeLifestyleΥπό Απόλυση ο Inseong των SF9

Υπό Απόλυση ο Inseong των SF9

 

Υπό απόλυση βρίσκεται ο Inseong των SF9 για φερόμενη ακατάλληλη δήλωση. Στο reality show των SF9 “KkoKkoMa SF9 Season 4” Οι SF9 φαίνονται να παίζουν βιντεοπαιχνίδια οταν ο Inseong φερεται να λέει “Πληρούν τις προυποθέσεις”. Η εταιρεία FNC Entertainment αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του Inseong και πρόκειται να δράσει νομικά κατά των ανθρωπων οπου διέδωσαν ψεύτικες φήμες για τυχόν πορνεία.  

Η FNC Entertainment δήλωσε τα παρακάτω.

“Αυτό εδώ ειναι για το περιεχόμενο στο “KkoKkoMa SF9 Season4” οπου δημοσιεύτηκε στης 5 Μαίου.

Μετα απο εναν έλεγχο που κάναμε για το σχήμα των χειλιών του Inseong απο άλλες σκηνές οπου δεν είχαν χρησημοποιηθεί στο επεισόδιο αυτό , εντοπήσαμε ότι οι τρέχουσες φήμες οπου κυκλοφορούν δεν είναι βάσιμες. Το βίντεο είχε ήδη δημοσιευτεί τον Μαίο , και υπήρξε ενα σχόλιο που αναφερόνταν στην συγκεκριμένη σκηνή , οποτε εμείς καναμε ενα έλεγχο για το σχημα των χειλιών του Inseong για να μαθουμε εαν αληθεύει κατι τέτοιο. Παρά ότι δεν είπε κάτι λάθος η ομάδα μας , έχει επεξεργαστεί το επεισόδιο για να μην υπάρξει κάποιο αλλο πρόβλημα με αυτη την σκηνή. Απο εδώ και περα θα είμαστε πιο προσεκτικοί με το υλικό οπου δημοσιεύουμε.

Επιπλέον θα συγκεντρώσουμε ολα τα στοιχεία και θα κινηθούμε νομικά κατα των ατόμων οπου διέδωσαν ψεύτικες φήμες εναντίον των SF9 , οπου κυκλοφορούν χωρίς αποδήξεις μέσω των Social Media.

Είμαστε ευγνώμων για όλους όσους δείχνουν ενδιαφέρον για τους καλλιτέχνες μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα ενδιαφέροντά τους.”

See also  Πώς να ψηλώσω; Ασκήσεις για να ψηλώσεις (+tips)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!