Monday, May 20, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΓιατί οι Πολιτικοί έχουν τόση αστυνόμευση πίσω τους;

Γιατί οι Πολιτικοί έχουν τόση αστυνόμευση πίσω τους;

Αφού ασκούν σωστή πολιτική όπως φωνάζουν μέσα στην βουλή γιατί να έχουν τόση αστυνόμευση μαζί τους μόνιμα;

Σίγουρα όλοι θα έχουμε δει την συνοδεία που έχουν οι περισσότεροι αρχηγοί κομμάτων στην Ελλάδα, σίγουρα λίγο η πολύ θα έχουμε δει τους ανθρώπους που δουλειά τους είναι η ασφάλεια του ανθρώπου που ακολουθούν.

Αναρωτήθηκε ποτέ κανένας όμως γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν τέτοια φύλαξη; Γιατί είναι δημόσια πρόσωπα και φοβούνται για την ζωή τους θα έλεγε κάποιος.

Μήπως η αστυνόμευση που έχουν είναι όμως για άλλους σκοπούς; μήπως αυτή η αστυνόμευση είναι κάτι άλλο; μήπως δείχνει πως αυτοί οι άνθρωποι που φωνάζουν και κουνούν καθημερινά το δάχτυλο τους στους απλούς πολίτες φοβούνται τον λαό;

Αν η θέσεις όλων αυτών των ανθρώπων που σήμερα έχουν φτάσει την Ελλάδα σε ένα οικονομικό επίπεδο εξαθλίωσης ήταν σωστές δεν θα είχα πίσω τους 50 αστυνομικούς. ΔΕΝ θα φοβόντουσαν να βγουν μόνοι τους έξω αν αυτά για τα οποία φωνάζουν τα ήθελε ο λαός.

Ο απλός πολίτης έχει αρχίσει να σκύβει το κεφάλι και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. Ο απλός λαός είναι που αποφασίζει ποιος είναι αυτός που θα μπει στην βουλή και ποιος είναι αυτός που θα φύγει. Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2021 δεν υπάρχει ενημέρωση.

Ενημέρωση πρέπει να υπάρχει ώστε ο πολίτης να γνωρίζει που ρίχνει την ψήφο του. Να γνωρίζει δηλαδή εκτός από την όποια θέση μπορεί να κρατά ένα κόμμα και τι θέσεις και πιστεύω έχουν τα άτομα μέσα σε αυτό.

Πολλοί πολιτικοί μέσα σε αυτούς και άτομα που μέχρι και σήμερα είναι ελεύθερα και σε υψηλές θέσεις έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις “περίεργες” και ακόμα και μετά από όλα αυτά που έχουμε δει για αυτούς τους ανθρώπους δεν το κουνάνε από την θέση τους.

See also  Κέρκυρα: Τα πρώτα μπάνια έχουν αρχίσει...και τα προβλήματα επίσης

Κάθε άνθρωπος να ενημερωθεί πολύ σχολαστικά για το που πάει και ρίχνει μια ψήφο η οποία θα κρίνει το μέλλον των παιδιών του.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!