Sunday, May 19, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΕλληνοτουρκικά : Πως η Τουρκία προχωρά ενώ η Ελλάδα μένει πίσω

Ελληνοτουρκικά : Πως η Τουρκία προχωρά ενώ η Ελλάδα μένει πίσω

Καθημερινά βλέπουμε πως η Τουρκία προχωρά σε πράξεις ενώ η Ελλάδα δεν κάνει τίποτα απολύτως για την σταματήσει, αυτό όμως που έχει μέγιστη σημασία να δούμε είναι πως ενώ μιλάμε για πράξεις δεν κάνουμε καμία σε αντίθεση με την γείτονα χώρα που δεν έχει σταματήσει λεπτό να προκαλεί.

Εδώ έρχεται και το ερώτημα, τι θα γίνει αν η Τουρκία συνεχίσει την όλη την πορεία της και τα καθημερινά “καψόνια” ; Θα πάρει επιτέλους η κυβέρνηση μέτρα που πραγματικά θα πλήξουν την Τουρκία η θα συνεχίσουμε στο κλίμα “ότι πει η Ευρώπη” ;

Ενώ ακούμε πολλά δεν έχουμε δει πράξεις και ο χρόνος περνά, χρόνο πολύτιμος για την Ελλάδα. Ακούμε καθημερινά δηλώσεις για μέτρα και κυρώσεις κατά Τουρκίας χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάτι για να σταματήσει η καθημερινή πίεση που δεχόμαστε.

Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να ζητάμε βοήθεια από χώρες που μέλημα τους είναι να βοηθήσουν την Τουρκία και όχι την Ελλάδα; Αυτά τα ερωτήματα φυσικά είναι του κόσμου, που έχοντας κλείσει επιχειρήσεις και μη βλέποντας ανάπτυξη βλέπουν καθημερινά την επιθετική Τουρκία να κάνει “βόλτες” στην χώρα μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

See also  Κέρκυρα: Τεράστια αύξηση στις αναζητήσεις της Google (+4.300%)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!