Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΚέρκυρα: Τεράστια αύξηση στις αναζητήσεις της Google (+4.300%)

Κέρκυρα: Τεράστια αύξηση στις αναζητήσεις της Google (+4.300%)

 

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όσο το καλοκαίρι πλησιάζει τόσο μεγαλύτερη αύξηση φαίνεται να έχει το νησί της Κέρκυρας στις αναζητήσεις της Google, αυτό φυσικά δείχνει πως αρκετός κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει τι μέτρα υπάρχουν στο νησί καθώς επίσης και αν το νησί έχει διαθέσιμες πτήσεις. Θα τα δούμε όλα αναλυτικά. 

Ενδιαφέρον υπάρχει λοιπόν για το νησί της Κέρκυρας βλέποντας τα νούμερα στην αναζήτηση να ανεβαίνουν με αύξηση μεγαλύτερη από 4.300%. Αυτό σίγουρα δείχνει πως υπάρχει ενδιαφέρον και πως ο κόσμος έχει αρχίσει να ψάχνει είτε για καταλύματα είτε για πτήσεις, καθώς και όπως αναφέραμε και ποιο πάνω θέλουν να γνωρίζουν τι μέτρα υπάρχουν στο νησί.

 

Η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσουμε το νησί μας είναι τώρα, τώρα που ο κόσμος έχει αρχίσει σιγά σιγά να συλλέγει πληροφορίες για το που θα ταξιδέψει φέτος. 


Πάμε να δούμε λοιπόν τι ψάχνουν στο Google σχετικά με την Κέρκυρα:

 

top searches Corfu
corfu quarantine
corfu covid cases
is corfu on the quarantine list
corfu flights
corfu travel restrictions
ερημιτησ κερκυρα
καβοσ κερκυρα

Πως μπορεί ένας επιχειρηματίας στην Κέρκυρα να κερδίσει από αυτές τις αναζητήσεις;
Αυτές οι αναζητήσεις είναι μια πολύ καλή λύση για επιχειρηματίες καθώς και Τουριστικά μαγαζιά που διαθέτουν μια ιστοσελίδα η ένα E-shop όμως ακόμα και ιστοσελίδα για τουριστικά καταλύματα αν έχετε μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε την μηχανή αναζήτησης να βγάλει το κατάλυμα, e-shop η το μαγαζί σας ποιο πάνω.

Πως θα γίνει αυτό και γιατί πρέπει να έχετε τις αναζητήσεις;

Οι συγκεκριμένες αναζητήσεις είναι ερωτήματα ανθρώπων που ενδιαφέρονται είτε για διακοπές είτε για διαμονή, φανταστείτε πόση μεγάλη σιγουριά θα έβγαζε σε έναν άνθρωπο αν αυτά τα ερωτήματα μπορούσε να τα απαντήσει μέσα στην ιστοσελίδα του ένα μαγαζί, e-shop, τουριστικό κατάλυμα.

See also  Καταγγελίες από όλη την Κέρκυρα για την κατάσταση με το νερό στα σπίτια

Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν τα ερωτήματα αυτά αλλά αν δεν γνωρίζετε πως μην αγχώνεστε θα αναφέρουμε μερικές ιδέες που μπορείτε να κάνετε πράξη εύκολα.

Αν έχετε μαγαζί το οποίο έχει ιστοσελίδα και E-shop (η ένα από τα δύο, αρκεί να εμφανίζετε στο Google) τότε θα μπορούσατε να βάλετε μια φόρμα συχνών ερωτήσεων, μέσα σε αυτή την φόρμα (η ένα απλό κείμενο σε μια σελίδα) θα μπορούσατε να απαντάτε ουσιαστικά και με λεπτομέρεια ακριβώς σε ότι ερωτήματα υπάρχουν στην μηχανή αναζήτησης δηλαδή στο Google χωρίς ωστόσο να χάσετε πελάτες θεωρώντας πως είναι άσχετο με το κατάστημα η το κατάλυμα σας διότι το να λύσεις απορίες που έχουν θα βοηθήσει σίγουρα στο να εμπιστευτούν το κατάλυμα σου η το κατάστημα σου.

Βοηθώντας ανθρώπους να λύσουν απορίες σαν και αυτές έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανίζεστε ποιο πάνω στην αναζήτηση με αποτέλεσμα την αύξηση των κρατήσεων η πωλήσεων σας. Ειδικά όταν μιλάμε για την σημερινή εποχή που τα πράγματα γενικά απαιτούν γρήγορη λύση αποριών, η λύση που σας παρουσιάσαμε δεν χαλάει το σύνολο του καταστήματος η του καταλύματος σας και επιπλέον θα βοηθήσει ανθρώπους που δεν είναι από εδώ να γνωρίζουν τι τους περιμένει αφού φτάσουν.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!