Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΚέρκυρα: Στιγμές χαλάρωσης που δεν θα ξεχάσεις

Κέρκυρα: Στιγμές χαλάρωσης που δεν θα ξεχάσεις

 

 

 

Η Κέρκυρα έχει έναν μοναδικό τρόπο να μαγεύει και τον πιο δύσκολο επισκέπτη, ξεκινώντας με τα ηλιοβασιλέματα που θα μείνουν στο μυαλό κάθε ανθρώπου και συνεχίζοντας με το πράσινο που διαθέτει σίγουρα είναι μια επιλογή που δεν θα μετανιώσει κανείς. 


Όμως τι είναι αυτό που θα σου προσφέρει η Κέρκυρα και θα σου μείνει αξέχαστη;
Αφού φτάσεις στο νησί γρήγορα θα καταλάβεις πως η Κέρκυρα έχει ζεστούς ανθρώπους έτοιμους να βοηθήσουν και να λύσουν κάθε σου απορία σαν να σε γνωρίζουν χρόνια. Θα γνωρίσεις κάτι διαφορετικό από οπουδήποτε αλλού και αυτό είναι σίγουρο. Σε αντίθεση με άλλα μέρη στην Ελλάδα η Κέρκυρα μπορεί να συνδυάσει εύκολα βουνό και θάλασσα για αυτό και αναφέραμε στην αρχή πως θα μείνει στο μυαλό και του πιο δύσκολου επισκέπτη. 

Αν θέλεις στιγμές χαλάρωσης λοιπόν έχεις άπειρες επιλογές, από παραλία αργά το απόγευμα για να απολαύσεις τον ουρανό, μέχρι βουνά με θέα όλη την Κέρκυρα. Ακόμα όμως και αν σου αρέσει η διασκέδαση στο κέντρο θα βρεις αμέτρητες επιλογές για καλό φαγητό και διασκέδαση αν ωστόσο θέλεις νυχτερινή ζωή και εδώ σίγουρα θα καλυφθούν όλες σου οι ανάγκες στο παραλιακό κομμάτι του νησιού (εμπορικό). Εκεί θα βρεις επιλογές που θα σου μείνουν αξέχαστες και που σίγουρα θα σε κάνουν να μην ξεχάσεις την Κέρκυρα ποτέ.

Ένα μπόνους για κάθε άτομο που ψάχνει τις καλύτερες παραλίες στο νησί της Κέρκυρας. 

1. Γλυφάδα
2. Χαλικούνας
3. Ίσσος
4. Πόρτο Τιμόνι
5. Σιδάρι 

See also  Ο κόσμος έχει αγανακτήσει δεν μπορεί άλλο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!