Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΚέρκυρα: Κάτοικοι καταγγέλλουν σημαντικά και επικίνδυνα προβλήματα στους δρόμους

Κέρκυρα: Κάτοικοι καταγγέλλουν σημαντικά και επικίνδυνα προβλήματα στους δρόμους

 

 

Τον τελευταίο καιρό οι φωτογραφίες που βγαίνουν στο φως για την κατάσταση στους δρόμους της Κέρκυρας είναι πάρα πολλές, όλες όμως έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους. Ο δρόμος λόγο φθοράς έβγαλε τεχνικά προβλήματα τα οποία όμως δεν λύθηκαν ποτέ όπως έπρεπε να γίνει, αντί για αυτό το σημείο έκλεισε για λίγες μέρες έως και πολλές εβδομάδες και το πρόβλημα λύθηκε με μια προσωρινή λύση μέχρι να επισκευαστεί κανονικά. Φυσικά αν όχι όλες τις φορές αλλά σίγουρα τις περισσότερες ο δρόμος η το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα θα εμφανίζεται ξανά και ξανά. 

Αυτό ήταν και είναι ένα συχνό φαινόμενο στην Κέρκυρα, ένα ακόμη ποιο συχνό πρόβλημα όπως μας λένε οι Κάτοικοι είναι πως όταν σε έναν δρόμο γίνουν εργασίες η επισκευή κάποιας βλάβης το σημείο αυτό θα είναι μόνιμα διαλυμένο και φυσικά δεν θα επισκευαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως θα έπρεπε.

Ο τουρισμός για την Κέρκυρα είναι το βασικό στοιχείο από όπου έρχονται χρήματα σε καταστήματα κτλ. Το να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα όχι μόνο κάνουν την Κέρκυρα να φαίνεται πως έχει αφεθεί πλήρως αλλά και ότι κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρεται τελικά για το νησί.

Αμέτρητα τηλεφωνήματα για αρκετό διάστημα μέχρι να επισκευαστεί “πρόχειρα” μια βλάβη μας λένε οι κάτοικοι. 

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο τουρισμός εδώ, μιλάμε για μια κατάσταση επικίνδυνη και θα πρέπει άμεσα να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που δεν είναι επιτρεπτό να υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό. Κάθε καλοκαίρι το διαδίκτυο εκτός από τις παραλίες και την ομορφιά του νησιού γεμίζει και με άλλες φωτογραφίες, φωτογραφίες που προφανώς δεν δείχνουν το ίδιο. Δείχνουν μια Κέρκυρα που έχει αφεθεί από τους αρμόδιους πλήρως.

See also  Κέρκυρα: Τα σκουπίδια έκαναν την εμφάνιση τους ξανά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!