Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΚαταγγελίες από όλη την Κέρκυρα για την κατάσταση με το νερό στα...

Καταγγελίες από όλη την Κέρκυρα για την κατάσταση με το νερό στα σπίτια

 

 

Άθλια η κατάσταση με το νερό όχι μόνο στο Κέντρο αλλά σχεδόν σε όλη την Κέρκυρα. Καθημερινά έρχονται καταγγελίες με πολίτες αγανακτισμένους που όπως αναφέρουν όχι μόνο κάθε τρεις και λίγο δεν υπάρχει νερό αλλά και ότι ενώ το νερό είναι σε άθλια κατάσταση το χρυσοπληρώνουν κιόλας. Πραγματικά η κατάσταση αυτή έχει φτάσει σε βαθμό που δεν πάει άλλο, αυτή η ιστορία ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει και να βρεθεί μια λύση ΑΜΕΣΑ. 

Δεν είναι φυσιολογικό να μη μπορεί ο κόσμος ούτε να μαγειρέψει με το νερό αυτό, δεν είναι εφικτό να παίρνουν τηλέφωνα για την επισκευή και οι υπεύθυνοι να τους κλείνουν τα τηλέφωνα. Δεν είναι φυσιολογικό το να απαιτούν οι πληρωμές να γίνονται στην ώρα τους και οι ίδιοι να μην μπορούν να κάνουν αυτό για το οποίο απαιτούν χρήματα.

Θα πρέπει να αρχίσουν οι φορείς να σέβονται και τους κατοίκους και να το δείχνουν. Αρκετά κράτησαν αυτά που έκαναν τόσα χρόνια. Τέλος να αναφέρουμε πως για οποιαδήποτε άλλη καταγγελία μπορείτε να στείλετε ανώνυμα είτε από την φόρμα επικοινωνίας μας στο Site μας είτε στέλνοντας μας μήνυμα μέσο Social Media.

See also  Κέρκυρα: Κάτοικοι καταγγέλλουν σημαντικά και επικίνδυνα προβλήματα στους δρόμους

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!