Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΟικονομίαΒγάλε χρήματα από το Google βοηθώντας επιχειρήσεις

Βγάλε χρήματα από το Google βοηθώντας επιχειρήσεις

 

 Αν ασχολείσαι με το marketing και ψάχνεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου; αυτό το άρθρο είναι για σένα, θα δούμε πως θα μπορέσεις να βρεις επιχειρήσεις από το Google και πως να τους λύσεις ορισμένα προβλήματα που έχουν. Θα πρέπει να βρεις επιχειρήσεις στον Χάρτη (τοπικές επιχειρήσεις) που βρίσκονται σε χαμηλή θέση, συνήθως οι επιχειρήσεις αυτές είναι μικρές και δεν ενδιαφέρονται για το πως θα φαίνονται στο Google, φυσικά αυτό είναι εντελώς λάθος μιας και πλέον ένα τεράστιο κομμάτι κόσμου πρώτα θα ψάξει μια επιχείρηση και μετά θα αποφασίσει εάν θα πάει στο φυσικό μαγαζί. 

Ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να κάνεις εσύ είναι να βρεις επιχειρήσεις που ΔΕΝ διαθέτουν στον χάρτη στοιχεία επικοινωνίας, δηλαδή Site, τηλέφωνο κτλ. και φυσικά που δεν θα είναι σε Online καταλόγους. Θα πρέπει ωστόσο να μπορέσεις να βρεις με κάποιο τρόπο ένα email η τηλέφωνο για να έρθεις σε επικοινωνία, έπειτα θα αναφέρεις τα προβλήματα που έχεις βρει και εννοείται πως θα πρέπει να αναφέρεις το γεγονός του ότι χάνουν ουσιαστικά χρήματα με το να μην υπάρχουν πουθενά.

Η συγκεκριμένη μέθοδος δουλεύει, επίσης είναι σχετικά εύκολη διαδικασία από την στιγμή που γνωρίζεις βασικές αρχές Marketing. Μπορείς όμως εκτός από τα καθιερωμένα που μπορείς να αναφέρεις σε αυτές τις επιχειρήσεις να αναφέρεις πως αρκετοί ανταγωνιστές αναβαθμίζονται επίσης (αν φυσικά κάτι τέτοιο είναι αλήθεια.)

Αν ωστόσο θέλεις να γίνει λίγο ποιο εύκολο για εσένα μπορείς να βρεις freelancers από το fiverr και να τους προσλάβεις ώστε να κάνουν την δουλειά εκείνοι και φυσικά μετά θα έχεις την δυνατότητα να παίρνεις περισσότερες δουλειές.

See also  Επίδομα Ανεργίας: Τώρα Με Κλίμακα Ανάλογη του Τελευταίου Σας Μισθού

Τέλος θα πρέπει πάντα να προσπαθείς όντως να βοηθήσεις και στόχος σου να μην είναι απλώς τα χρήματα, θα πρέπει να δίνεις value σε αυτό που κάνεις και να είσαι σε θέση να βοηθήσεις πραγματικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!