Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΕλλάδαΧαλικούνας Κέρκυρα: Η παραλία που πρέπει να επισκεφτείς

Χαλικούνας Κέρκυρα: Η παραλία που πρέπει να επισκεφτείς

 


Η παραλία Χαλικούνας στην Κέρκυρα θα σου προσφέρει απίστευτα συναισθήματα μόλις βρεθείς εκεί. Όταν θα περπατάς προς την παραλία θα δεις λόφους από άμμο σαν να είσαι σε έρημο, πίστεψέ μας όμως αξίζει και με το παραπάνω, μόλις φτάσεις στην παραλία σε περιμένει κάτι που σίγουρα δεν θα έχεις ξαναδεί.

Η παραλία είναι τεράστια και κατάλληλη για όσους ανθρώπους θέλουν άπλα και άνεση καθώς έχει χώρο για όλους. Μια τέτοια παραλία ωστόσο απαιτεί να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για την προστασία σας. Προτείνουμε να έχετε μαζί σας και ομπρέλα ακόμη και αν σας αρέσει η ηλιοθεραπεία, η παραλία Χαλικούνας όπως είπαμε και στην αρχή θα σας προσφέρει μοναδικά συναισθήματα και σίγουρα θα θέλετε να μείνετε εκεί για πολλές μα πολλές ώρες.

Είναι κατάλληλη και για Σέρφινγκ αν είσαι λάτρεις του σπορ! Τα νερά είναι πεντακάθαρα και κρυστάλλινα, κατάλληλη παραλία επίσης και για οικογένειες που θέλουν χώρο και άνεση για τα παιδιά, σας το ξανά λέμε αυτή την παραλία θα την λατρέψετε και σίγουρα θα γίνει ένα μέρος που θα θέλετε να επισκέπτεστε κάθε καλοκαίρι.

Πάντα όμως θα πρέπει να θυμάστε πως μαζί σας θα πρέπει να έχετε και μια σακούλα για τα απορρίμματα σας, καθώς δεν υπάρχουν κάδοι στην συγκεκριμένη παραλία. Προσέχουμε την φύση και η φύση με την σειρά της θα προσέξει εμάς.

Ηρεμία και χαλάρωση είναι τα πρώτα συναισθήματα που θα νιώσετε, τι και αν έρχεστε από μια ημέρα γεμάτη στρες; η παραλία Χαλικούνας θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό που έχετε ανάγκη όσο τίποτε άλλο, χαλάρωση και ηρεμία.

See also  Κέρκυρα: Στιγμές χαλάρωσης που δεν θα ξεχάσεις

Τέλος να μην ξεχνάτε ποτέ πως το βασικότερο για να απολαύσετε όχι μόνο την συγκεκριμένη παραλία αλλά και γενικότερα ότι κάνετε είναι να έχετε καλή διάθεση και να αφήσετε πίσω σας κάθε τι που σας προβληματίζει. Χαλαρώστε για λίγο και μετά μπορείτε να επιστρέψετε στην κανονικότητα με ποιο καθαρό μυαλό! Πάρτε μαζί σας αντηλιακό, ομπρέλα, νερό και καλές βουτιές!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!