Thursday, May 9, 2024
No menu items!
HomeΤεχνολογίαΟ ποιο εύκολος τρόπος να γίνεις Viral το 2021

Ο ποιο εύκολος τρόπος να γίνεις Viral το 2021

 

 

Ο ποιο εύκολος τρόπος να γίνεις Viral το 2021 είναι με μεγάλη διαφορά χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα TikTok. Για να γίνει το βίντεο σου Viral δεν απαιτούνται πολλά πράγματα, το ίδιο το TikTok προωθεί το βίντεο σου φτάνει μόνο να έχεις προσθέσει ορισμένα Hashtags όπως για παράδειγμα #fy. Το Hashtag #fy το βλέπουμε συχνά όταν ανοίγουμε την εφαρμογή, ουσιαστικά αποτελεί τον τρόπο για να ‘μπει’ ένα βίντεο στην δική σου αρχική σελίδα (For you). Βέβαια δεν είναι σίγουρο πως αν ένα βίντεο έχει το συγκεκριμένο Hashtag θα γίνει και Viral αλλά έχει και αυτό την σημασία του μιας και οι περισσότεροι Creators ανεβαίνουν με την συγκεκριμένη τεχνική. 

  • Το χρησιμοποιούν για να πάρουν ακόλουθους στο Instagram.

Αρκετοί Creators στο TikTok προωθούν μέσα από τα βιντεάκια τους τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ενώ ορισμένοι προωθούν την επιχείρηση τους. Ένας από τους πλέον εύκολους τρόπους να ανέβεις σε ακόλουθους μιας και το TikTok σου δίνει την επιλογή να προσθέσεις το Instagram σου στο προφίλ σου στο TikTok.

  • Τι πρέπει να κάνεις εσύ λοιπόν για να γίνεις viral στο tiktok;

Όσο δύσκολο και αν είναι κάποιος να το πιστέψει τα μοναδικά που θα χρειαστείς είναι να προσθέσεις ορισμένα hashtags που βλέπεις και εσύ σε άλλους creators με υψηλή απήχηση και να βάζεις τραγούδια από τα trends του TikTok. Πολλές Online πλατφόρμες προσφέρουν αναλυτικά το πότε ένα τραγούδι χάνει δύναμη και πότε ένα άλλο πάει να ανέβει, με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ‘προλαβαίνεις’.

  • Σε ποια χώρα θέλεις να γίνεις Viral; 

Πλέον το TikTok έχει αλλάξει την επιλογή του να μπορεί ο creator να αλλάξει την περιοχή του, μπορείς μόνο να επιλέξεις την γλώσσα και το σε τι γλώσσα θέλεις να σου δείχνει το περιεχόμενο (δλδ τα βίντεο). Αρκετοί έχουν προσπαθήσει να ξεγελάσουν το tiktok και να αλλάξουν την τοποθεσία τους μέσο προγραμμάτων Vpn ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να δουλέψει. Ένας άλλος τρόπος που αναφέρουν πολλοί creators είναι πως παίζει ρόλο το σε πια χώρα έφτιαξες τον λογαριασμό εξ αρχής και πως μετά δεν αλλάζει. Τέλος πολλά βίντεο στο tiktok αναφέρουν πως για να αλλάξεις την τοποθεσία σου θα πρέπει να έχεις κάρτα sim από την χώρα που θέλεις να εμφανίζεται το περιεχόμενο σου.

See also  Πως να βγάλεις λεφτά από το YouTube και πως Creators το κάνουν ως επάγγελμα (YouTube Automation)

Όπως και να έχει σίγουρα το να κοιμάσαι και να ξυπνάς βλέποντας τα νούμερα να έχουν φτάσει πολύ ψηλά είναι κάτι που μπορεί να γίνει αρκεί να μην αμελείς τον χρόνο που ανεβάζεις tiktoks. Αν δηλαδή το πρόγραμμα σου είναι ότι κάθε μέρα ανεβάζεις από ένα tiktok τότε θα πρέπει κάθε μέρα να το κάνεις, διαφορετικά δεν θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Ακόμα και μία φορά στις δύο μέρες αν το κάνεις και πάλι θα δεις θεαματικά αποτελέσματα αν και εφόσον συνεχίσεις στις μέρες που έχεις σκεφτεί εξ αρχής.

Τέλος θα πρέπει να γνωρίζεις πως όσο περισσότερα tiktoks κάνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να γίνεις viral και να αποκτήσεις κοινό το οποίο θα σε παρακολουθεί συνεχώς.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Σταυρουλα Τσιλιμαντου on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΟΥ on Ενοικιάζεται Studio στην Γαρίτσα 350€
error: Content is protected !!